separator

ПОЧЕТНА ЗАНИМЛИВОСТИ СВАДБИТЕ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2013 ГОДИНА
СВАДБИТЕ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2013 ГОДИНА

prince andrea monacoКои од познатите стапнаа на лудиот камен во 2013

Годинава што изминува беше богата со свадби на познати, но уште повеќе бече свадба на принцови и принцези. Ги имаше навистина многу и беа инспирација за сите нас. Се инагледавме венчаници во сите бои од црни до црвени и се разбира бели. Некои од свадбите останаа сокриени од очите на јавноста, а некои самите гордо ги покажаа сликите. Мораме да констатираме дека изминатата година беше навистина свадбарска година. Еве кои свадби ги издвоивме за вас...

 

 

 

 

 

 

1) Kiera Knightley-James Rightnon

kiera knightley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Kelly Clarkson-Brandon Blackstok

kelly Clarkson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Kristen Bell-Dax Shepard

kristen bell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4) Prince Jamie(prince of-Holand) -Viktoria Cscervenuyak

prince holand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Christina Ricci-James Herdegen

cristina ricci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6) Prince Felix of Luxemburg-Claire Lademacher

prince felix luxemburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7) Prince Andrea Casiraghi of Monaco-Tatiana Santa Domingo

prince andrea monaco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8) Prince Rahim Aga Khan-Kendra Spears

prince rahim aga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9) Kate Bosfort-Michael Polish

kate bosfort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10) Elle Macpherson-Jefry Soofer

emcpherson BRD 15jan12 getty b 320x480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11) Tina Turner-Erwin Bach

tina tarner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12) Halle Berry-Oliver Martinez

halle berry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13) Avril Lavigne-Chad Croeger

Chad-Kroeger-Avril-Lavigne-Brides-3Jul13-Rex b 320x480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14) Prncess Madeline of Sweden-Christopher O'Neil

Princess-Madeleine-Chris-ONeill--3-Brides-10jun13 pa b 320x480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15) Mariah Carey-Nick Cannon

mariah-carey-nick-cannon-brides-1may13-getty b 320x480