separator

ПОЧЕТНА УБАВИНА И СТИЛ НЕВЕСТА ВЕНЧАНИЦА НА ДЕНОТ 17-09-2013
ВЕНЧАНИЦА НА ДЕНОТ 17-09-2013

17-09Вонвременска венчаница за овој ден!

Многу чипка, елегантна и романтична, таков е нашиот избор за венчаница на денотт!

 ..

 

17-09